Sur plapren vedr. havelåger og hegnsstolper i aluminium eller træ

Undertegnede render i de her dage & grubler over vores yngstes børnefødselsdag med valget af lagkage og kakao, så ser min mand ud til ikke at kunne fokusere på noget som helst end hegnsstolper og havelåger. Seriøst. Vi ska’ se at få udskiftet vores ældgamle indhegning, og det gør at kæresten og mig skal ha’ nye hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ udvælge imellem mange forskelligartede havelåger. Men ku’ alt det havehalløj ik godt afvente til festen for børnehaven, hvor vi får syvogtyve børnehaveunger på gæsteri, er på plads? Det er temmelig travlt at deale med på egen hånd, synes jeg.

Mig og kæresten har talt hvorvidt vi skal skaffe os højere låge, og i dag fandt min kæreste nogle solide og flotte havelåger, der heldigvis også er låsbare. Den tanke kan jeg godt lide, idet min mand og mig bor et sted, hvor ikke en eneste vil se det, skulle det ske at der er indbrudstyve.

Jeg selv har ikke funderet over min smag inden for hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger var bare en ting, der var der, på de steder jeg som lille har levet. Men nu har ham og jeg selv murermestervilla og må tage bestik af det praktiske til haven. Min kæreste har opdaget flere ræsonnable sælgere på nettet og han kan ikke afgøre valget af om vi skal vælge hegnsstolper af aluminium eller træ. Personligt er jeg vidst tilhænger af stolperne i træ, meeen aluminiums hegnsstolper er måske mere stærke?

Så snart børnehavebørnene er blevet underholdt med mangolagkage og skattejagt, så skal jeg og ham i fællesskab rekvirere havelåger og hegnsstolper. Ellers regner jeg ikke med, at stressede jeg slipper for kærestens snakkeri vedr. haveplaner, hegnsstolper, træ versus alu og fordele ved havelåger med lås.