Søger efter en lejet kano til en kanotur langs Gudenåen

Helt op i teenageårene var vi hele familien på kanotur Gudenåen i sommerferien hvert år. Som ung var jeg også af sted med min klasse i folkeskolen. Fællesnævneren for samtlige af kanoturene er de adskillige enestående minder om en sommerferie sprængfyldt med fællesskab såvel som store udfordringer i den idylliske jyske natur. Både fra timerne i en kajak eller kano på søerne mellem Tørring og Fladbro eller ned af Gudenåen samt tilstødende vandløb og de hyggelige aftener og nætter på teltpladser oppe på søbredden. Jeg kan tilmed den dag i dag erindre den specielle følelse, den tur, hvor jeg for første gang fik lov til selv at ro en kano Gudenåen.

Pt. er det snart mange år siden, at jeg sidst tog afsted på kanotur ved Gudenåen. Siden dengang har jeg fået en universitetsuddannelse samt et velbetalt arbejde og en skøn partner. Forrige efterår fødte jeg tilmed vores fælles søn, som nu faktisk er så stor, at jeg var begyndt at overveje, om jeg havde lyst til at tage min egen familie med i en kano på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen om en kanotur truffet over et godt glas hvidvin eller to med min kæreste efter puttetid. Det fører mig til, at jagten aktuelt er gået ind på et billigt sted med kanoudlejning Gudenåen. Jeg tror tillige, at et kajak- og kanoudlejningssted tæt ved Tørring eller deromkring kunne være en mulighed.

Som følge deraf vil jeg høre, om der eventuelt er en af jer her på bloggen, som kender det rette sted med kanoudlejning Tørring med høj sikkerhed eller allerbedst kanoudlejning tæt på Gudenåen eller alternativt Silkeborgsøerne? Det må også så vidt muligt være en udlejningsvirksomhed, der reklamerer med tur tilbud på kanoture omkring Gudenåen særligt til børnefamilier. Har du et link til, hvor vi kan få det mest attraktive tilbud på kajak- og kanoudlejning tæt på Gudenåen samt Tørring, så skriv en kommentar nedenfor, så jeg kan samle nogle nye kanoferie-minder i selskab med min egen lille familie.