Så har jeg prøvet at håndsy fastelavnskostumer

Nu vil jeg skrive noget i forhold til egne erfaringer med at skabe et kostume. Regelmæssigt handler det om at finde nogle gode fastelavnskostumer foruden nu her desuden det rette kostume som kan bruges sidste skoledag. Selv har jeg jo en dreng i niende kl. samt tvillingepiger, der ikke er ret gamle. Jeg har i en årrække lejet professionelt lavede fastelavnskostumer til ungerne, men her i år måtte jeg kaste mig ud i at kreere et kostume eller to alene. Jeg tog hjem for at begynde på at sy tøsernes fastelavnskostumer, efter jeg havde været inde i shoppen med stof og købt noget anvendeligt. Glade blev de, idet de observerede, at det var prinsesser, de skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at få dem at se i deres kostumer, idet de er færdiglavede. For resten lovede jeg tøserne at tage med dem hen i deres børnehave, idet de skal have kostumerne på. Dermed kan jeg samtidig lige blære mig med, at jeg selv har designet prinsessekostumerne.

Min søn må altså selvfølgelig have noget fedt til sin sidste skoledag i skolen, og det er selvsagt en dag, vi har haft countdown til i flere år! Der er endnu nogle måneder til, men vi begge er gået i gang med at snakke om, hvilket kostume han kunne tænke sig. Drenge kan ikke lide mors kreationer, så her har vi i fællesskab fundet en cool online butik, hvor man kan få sig det rigtige kostume til enhver lejlighed og således også sidste skoledag i niende eller tiende klasse. Derfor tænker jeg sådan set, at udgangen bliver, at jeg køber et kostume her, og dermed bliver han i hvert fald også fin til sidste skoledag.