Rigeligt med parykker, kostumer plus masker

De to skønne tøser skal til udklædning i børnehaven på onsdag, og de ville gerne have, at jeg laver de flotte kostumer, som de skal have på. Jeg har rigtig travlt for tiden, men hvilken en moder vil sige nej til at producere sine døtres kostumer? Det var derfor, at jeg var i indkøbscenteret den anden dag, først i kostumebutikken, for jeg skulle handle nogle rekvisitter, og derefter i stof- samt materialeforretningen. De havde mange lækre genstande = parykker, sminke, masker, hatte, osv.

Så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at kigge på kostumer. Kostumer i lange baner havde de, og der var mange sjove iblandt. Jeg overvejede sandt at sige at spendere penge på nogle, men jeg har jo forsikret mine døtre om, at jeg selv har tænkt mig at lave kostumerne. Herefter var næste skridt masker samt parykker, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Jeg sluttede med at købe to masker, med hhv. en kat plus mus samt en slags parykker med passende ører på.

Efter jeg havde været inde i shoppen med stof og købt noget brugbart, kørte jeg hjem og begyndte på at sy mine døtres kostumer. Henrykte var de, da de regnede ud, at det var kat samt mus, de skulle være. Storesøster skulle som en selvfølge være en kat, og lillesøster musen. Jeg ser frem til at få dem at se i deres kostumer, når de er lavet færdige. Desuden lovede jeg mine døtre at tage med dem hen i børnehaven, idet de skal være klædt ud. Tillige kan jeg også lige prale af, at jeg selv har kreeret katte- & musekostumet.