Kviste giver rummet smukt lysindfald

Vil du have mere rum og et flot lysindfald i din villa eller i din 2-værelses? Kviste er optimale til at løfte karakteren på en bolig og bevirke positiv sfære i et rum med irregulære vinkler. Vi ligger inde med årelang erfaring vedrørende kviste til tage, hvoraf alle er tilpasset det enkelte byggeprojekt, ligegyldigt om det er nybyggeri eller forbedringer. Når vi producerer kviste til lad os sige gamle huse, husker vi, at hele byggeriet skal skabe en helhed. Både med hensyn til konstruktionen, designet, byggematerialerne foruden det gode håndtering.

Kviste er en udbygning med adskillige plusser som eksempelvis et flot lys til huset, meget mere luft samt et langt større flademål med god visuel rumhøjde. Stuen/soveværelset kommer til at fremstå mægtigere, og det er enklere at afpasse indbo, idet det er mere simpelt at plante en lænestol, en seng eller for eksempel et skrivebord parallelt med ydervæggen. Således vil man kunne have både en sofa og andre slags møbler i en stue udstyret med kvist. Typisk har man kviste i sovegemakker på 1.sal i et hus, og kan man tænke på noget mere fantastisk end at vågne til et flot indfald af lys og se solfaldets rødlige lys vælte ind i det dejlige soveværelse.

Rigtige kviste er som oftest designet i fyrretræ, dog laver vi altid vores kviste, så de svarer til hver eneste bolig. Kvalitets træ kviste er nemmere at bygge til på villaer af vores erfarne tømrere, foruden at der er evigt og altid tryghed for godt håndværk. Hos os opnår du værdi for pengene.