Hvad er fordelene ved at begynde på Interferon Beta fra Merck Serono mod min multipel sklerose?

Markedet for e cigaretter er i opsving, og pt. ser det ikke ud til, at det vil ændre sig i løbet af de næste par år. Mange forhenværende rygere er nemlig nu gået over til e cigaretter, og det ser ud til, at endnu flere kommer til at gøre det samme, i takt med at flere og flere rygere får øjnene op for de mange plusserved e cigaretter.

Det har dog også haft den konsekvensbevirket, at et stort antal af leverandører melder sig på banen i håb om at få del i indtjeningen. CE4 og Ego-t er nogle af de største leverandører af e cigaretter, men hvad er det egentlig, de kan?

Lige netop ved Ego-t, har de særligt en egenskab, som gør dem til et oplagt valg – nemlig det, at Ego-t er en e cigaret, der ikke kommer med en filler, da rygevæsken dryppes direkte ind i den hertil egnede patron. Det er sandsynligvis en af årsagerne til det faktum, at Ego-t faktisk er en af de mest eftertragtede e cigaretter. E cigaretten fra Ego-t kører derudover på en stærk strømenhed, som laver en damp, der har en konsistens, som ligger tæt op af tobaksrøg.

Ego-t sammensættes ofte med en drip tip fra mærket CE4, der bl.a. udmærker sig ved at producere et bredt assortiment af smukke farver. Dette vil sige, at du kan vælge sætte et unikt præg på e cigaretten ved at anskaffe dig et CE4 mundstykke i din foretrukne kulør. For dig, der overvejer at skifte din smøg ud med en e cigaret, er Ego-t og CE4 således det oplagte valg!