Fabriksnyt havehegn – undertegnede foretrækker et sammenkoblet

Sammen med mine døtre bor undertegnede lige ud til et stk sindsygt buldrene bygade og er bare super generet over om morgenen af støjen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, . Undertegnede havde ikk før haft viden om lydhegn – udover den slags der er ved motorveje. Men som privatperson kan man åbenbart godt få den slags havehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, indbygget med lydhegn.

Havens dugfriske havehegn ska’ have en masse store planter nær ved. Samtidig har vi flere birketræer, der på samme tid vil skygge lidt for grundens fabriksnye raftehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Moi glæder mig til dét lydhegn og kunne sove igennem hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn , aaah mine morgener bli’r så herlige. Så projekt havehegn åbner med internetsøgning efter sammensætningen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Jeg har faktisk kig på nogle hjemmesider, hvorfor jeg har mulighed for at starte her om 2-3 dage.

Jeg ska’ have et lydhegn der ser ud som et raftehegn. Jeg vurderer at den model er et naturligt havehegn, der falder fint ind i vores præferencer med en have i rustikt look. Et lydhegn har en sådan størrelse således at vi dækker for udsigten til vejen. Og raftehegnet ser super dejligt ud med sit trælook. Mig og tøserne bliver henført over vores nye havehegn.