Et modstykke ml mode og butik og bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning

Har jeg egentligt nævnt min husbonds arbejde? Manden min jobber med bukning af rør - www.pipetek.dk/pipetek – , udstødningsrør - www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm – , profilvalsning, rørbearbejdning - www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm – og bukkeværktøj. Ahva, overvejer I eventuelt. Ja, det ville jeg selv gøre, hvis jeg ikke var gift med manden og havde hørt om rørbearbejdning, profilvalsning og bukkeværktøj med jævne mellemrum.

Det er sgu praktisk, at jeg og min mand kan bidrage med totalt forskelligartede arbejdsområder som anvendelse af bukkeværktøj i forbindelse med bukning af rør til perfekte udstødningsrør, profilvalsning og rørbearbejdning i modsætning til Alexander McQueens nye retning, butiksdrift og kollektionsindkøb

Bukkeværktøj til bukning af rør, rørbearbejdning og profilvalsning er bl.a. sådan noget, du bruger til bilers udstødningsrør – eller store udstødningsrør på fabrik. Og de flotte stål rækværk, som er anvendt i hallen ved mit tidligere job. Husbonden er inden for profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning hos både grafiske anlæg, en vindmølleproducent og fødevarevirksomheder. Ret awesome, synes jeg. Arbejdet med bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning kan vidst ikke være ret meget længere fra det jeg laver. En stor modpol.

Gad vide I og jeres partnere jobber med. Mon I og jeres partnere har arbejde ved industrien eller ligefrem har arbejde med rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj.

Bukkeværktøj, profilvalsning, bukning af rør, rørbearbejdning og udstødningsrør blev hermed kommenteret denne ene gang på bloggen min. Efter at have læst blogindlægget forstår jer derude så en bid til mandens hverdag. I læsere må spørge, såfremt I gerne vil høre mere vedr. profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, hvis ikke hælder jeg til undlade at hoppe længere ned i det tema. Fnis.