Er du på udkig efter en idrætsefterskole med tilvalgsfag?

En efterskole i Jylland, jeg var dér for et par år siden, jeg synes, at det var den dejligste periode i mit liv! Leder du efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har en masse at byde på. Efterskolen, jeg gik på, var det, man kalder en idrætsefterskole, det vil sige en efterskole med fitness og en skole med et stort udvalg af sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole med basketball plus boksning etc. Tilmed var det en efterskole: musik plus en efterskole; design. Den idrætsefterskole i Jylland, jeg gik på, havde mange fortrin, og disse vil jeg gerne fortælle nærmere om. Den havde naturligvis de lovbefalede, boglige fag, men den havde tilmed alle mulige fag, som du selv kunne vælge. Henne på efterskolen lærte jeg at spille adskillige instrumenter som fx guitar, da det tilmed var en efterskole; musik, hvilket var ganske spændende. Jeg lærte samtidig at designe tøj, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole; design og musik er tilpas for dig, såfremt du elsker at bruge din tid på mange aktiviteter, måske en aktivitet som du ej har prøvet inden, og såfremt du har lyst til at hygge dig sammen med vennerne og veninderne. I kraft af at det jo var en idrætsefterskole, motionerede man hver dag. I sidste instans kunne jeg faktisk ikke lave nok motion, så det var jo derfor temmelig skønt, at det tilmed var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er rigtig til dig, hvis du mangler mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og samtidig glad. Vælg en efterskole: musik, design plus med sportsgrene! Det er mit bedste forslag.