Det helt rigtige kostume mellem en lang række fastelavnskostumer

Leder du efter et særligt kostume? No matter man deltager i dilitant, har ”dresscode” til en 80’er fest, sidste skoledag eller noget helt fjerde, da vil du kunne finde det perfekte kostume her i netbutikken. Udvalget er super nice og indbefatter parykker og fastelavnskostumer til enhver udklædningsfest. Desuden kan du færdiggøre dit eget kostume med de fedeste parykker eller masker.

Er du i mangel af måder at få en bestemt type fastelavnskostumer? Vores fastelavn tilhører de helt store af årets hændelser for alle aldersgrupper. Allerede samtlige uger eller dage op til man slår katten af tønden, begynder en søgen efter det mest optimale fastelavnskostume. Gå på opdagelse i vores omfangsrige assortiment af kvalitets udklædningstøj i voksenstørrelser.

Gennem langt mere end 2-3 decennier har vi været Danmarks armatørteatres elskede forhandler af det hele fra det rette kostume, sjove parykker, fine masker og teatersminke til drama og teaterteori-bøger. I særdeleshed vores mægtige sortiment af bl.a. halloweenkostumer plus tilbehør til gode udsalgs priser, bevirker at det er rimeligere at lokalisere samtligt, det du skal bruge til den perfekte udklædning og karnevalskostumer. Folk må derved ej være nervøse for prisen, idet vi har op til flere billige kostumer med kvaliteten i top. Som sådan er det ikke andet end fantasien, som kan være en hæmsko i forhold til ens alternativer, når du får dine masker og karnevalskostumer iblandt dette gode sortiment af billige kostumer samt masker.

I tillæg hertil tilbyder vi en lang række af masker og parykker som udklædningstøj til diverse fester for store og små. Her tænker vi på f.eks. plastmasker eller venetianske karnevalsmasker i relation til den enkeltes idealer & målsætninger. Parykker såvel som masker er i stand til at toppe samtlige karnevalskostumer og ikke mindst udklædningstøj til enhver årlig lejlighed.