Det bedste valg til min søn & datter forbliver en sportsefterskole

Det kan føles hårdt som værende værge at indse, hvilket som er det bedste for sit barn. Man vil helst passe på børnene på samme tid som, at de dertil skal ud for at se jordkloden på egen hånd. Lige præcis pga. dette får flertallet hårdt ved at tilmelde børnene til sportsefterskole, dersom børnene netop er klar med folkeskolen. Dertil vil jeg blot fortælle ét: kæmp imod din frygt, for børnene skal have en oplevelse de altid kan tænke tilbage på.

Da vores dreng og datter pludselig berettede, at de helst havde lyst til at tage på efterskole Jylland, var vi faktisk ret meget i tvivl. At de havde nytte af et afbræk fra den kedelige skoledag, plus at børnene begge to følte sig ej parat til gymnasiet, mente de. Desuden ville min pige i stedet udforske sin interesse for bevælgelse til musik, hvorimod min søn ønskede at udforske sporten. Hvor henne, vi kunne finde en sportsefterskole plus en efterskole med dans, startede min partner samt jeg således med at undersøge. Vi så, at efterskolerne tilbyder flere områder, som de unge næppe ville lære på en sædvanlig folkeskole – også mht. det kreative, sociale samt akademiske.

Børnene fik lov at komme på efterskole Jylland, og dette blev den mest optimale beslutning, vi har valgt. Tvillingerne har dannet venskaber, minder plus kompetencer som varer for evigt.