Book underholdning hos min hjemmeside

Kan I i fællesskab hjælpe mig med at fortælle det rundt omkring? Hvilket er: book underholdning. Nylig er jeg startet hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, hvorfor jeg formidler bookingen af en lang række forskellig underholdning. Det gælder events med stand up ig livemusik. Men altså, det er en presset branche at markere sig i, og således har jeg brug for hele mit netværks assistance. For modsat vil jeg antageligt ikke få løn nok i forhold til at få salt til ægget. Det handler om at få slået sig fast på markedet når det gælder feltet m. book standup. En drøm for mig er, at hver gang folk overvejer eller udfører en søgning på Google på bl.a. book stand up, så er jeg nummer 1.

Jeg begyndte med at skaffe relationer til en lang række artister. Hvor jeg spurgte mig ad, om jeg ville kunne varetage bookingen af dem. Der fandtes selvsagt tilfælde, som takkede nej, således har der været en stor del arbejdsbyrder foruden skuffelser i den indledende fase. Men jeg adspurgte dem, om mon ikke de ønskede, at det var deres kunstner- eller bandnavn, som var svaret, idet folk udtalte ordene book fx stand up. Hvilket som regel altid var et markant rationale. Derved skaffede jeg mig adskillige kendte folk under mine vinger. Hvorom alting er vil jeg glæde mig over, at folk udbreder underretningen om mit bureau samt min booking af entertainment til alle bekendte. Det fundamentale for mig personligt som fagligt er, at have vind i sejlene.